Wie is Joris Waayer?

Meerdere malen gecertificeerd hypnotherapeut en hypnose-trainer met een praktijk en opleidingscentrum in Goes.

Voor mijn werk reis ik regelmatig door binnen- en buitenland. Ik ontmoet daar veel mensen die - om wat voor reden dan ook - gebruik willen maken van mijn expertise. Denk aan een demonstratie over wat er mogelijk is in hypnose of lezingen in combinatie met een demonstratie of een show door Nederland of België.

Zo heb ik ook vele duizenden mensen mogen helpen in mijn praktijk. Ook bekende mensen zoals CEO’s, artiesten, kunstenaars, sporters en mensen - die vanwege drukte of privacy redenen niet in staat zijn naar mijn praktijk te komen - heb ik mogen helpen op verschillende locaties in binnen en buitenland. Ook heb ik vele studenten opgeleid in het fantastische en dankbare beroep van hypnotherapeut en hypnotiseur.

Hypnose & Entertainment

Ik ben iemand met een passie voor hypnose en entertainment die het beste in jou naar boven haalt. Altijd ethisch en met respect maar wel met humor en verwondering.

Vele malen na een show heb ik te horen gekregen dat men dankbaar is voor de inzichten die men heeft gekregen als deelnemer en dat men weer even vrij heeft kunnen voelen. Exact deze complimenten maken mij gedreven om showhypnose aan een groter publiek te willen tonen.

In een hypnose show komt alles neer op samenwerking tussen de deelnemers en mijzelf maar ook zeker met het publiek. Het is interactief voor jong en oud. Deelnemers op het podium krijgen aan het eind van de show een "gift for life".

Voor mij is een hypnoseshow een manier om met een lach en verbazing de deelnemers en het publiek mee te nemen in de wereld van hypnose waarin bijna alles mogelijk is. Een show heeft altijd iets magisch in zich omdat wanneer je inziet dat als er geen belemmerende gedachten zijn, een mens tot veel in staat is.